Ara que és
l'època de taronges no podia deixar passar de llarg aquesta recepta. He seguit
fil per randa la que ofereix el llibre de la Thermomix i el resultat ha estat
un bescuit suau, esponjós i amb un toc deliciós de taronja.
Ingredients per a un motlle de 24cm
1 taronja
100g d'oli de
girasol
250g de farina
250g de sucre
3 ous
1 iogurt natural
1 sobre
d'impulsor
1 pessic de sal
Elaboració
Preescalfeu el
forn a 180ºC
Unteu el motlle
amb mantega i enfarineu-lo lleugerament.
Talleu la taronja
sense pelar en quatre parts.
Poseu al bol del
robot, el sucre, la taronja i els ous. Programeu 3 minuts, 37ºC, velocitat 5.
Afegiu l'oli i el
iogurt programeu 5 segons, velocitat 4.
Afegiu la farina,
l'impulsor i el pessic de sal. Programeu 15
segons, velocitat 3
Ja podeu abocar la mescla al motlle i polvoregeu lleugerament la superfície amb sucre abans
d'enfornar.
Enforneu entre
35-40 minuts a 180ºC (recordeu fer la prova de l'escuradents abans de retirar-ho
del foc).
Refredeu a sobre
d'una reixeta quan el traieu.