És el primer cop que faig macarrons a la carbonara i a sobre m'atreveixo a canviar el bacó per pernil salat!!!
Ingredients
250g de macarrons petits
50g de formatge parmesà ratllat
35g d'oli d'oliva verge
35g de ceba de figueres
200g de pernil salat tallat (o 200g de bacó a daus)
200g de nata
450g d'aigua
1 ou batut
Elaboració
Poseu la ceba i l'oli al bol de la Thermomix i programeu 6 segons, velocitat 4.
Ara incorporeu pel bloc el pernil salat i programeu 3 minuts, 120ºC, GIR a l'esquerre, velocitat cullera. Seguidament la nata, l'aigua, els macarrons i un polsim de sal (penseu que el pernil ja en porta). Programeu a temps indicat en cada marca de macarrons + dos minuts més, 100ºC, GIR l'esquerra, velocitat cullera.
En acabar tireu pel broc l'ou batut i programeu 2 minuts, 100ºC, GIR a l'esquerre, velocitat cullera.
Emplateu immediatament i tireu el formatge ratllat per a sobre.
Èxit assegurat!