dimecres 01 2017

Enrotllat de patata


Feia un mut de temps que tenia ganes de fer aquest plat perquè sempre m'ha semblat molt complert pels ingredients que porta i per les seves propietats. Aquí us deixo el meu com a exemple però cadascú hi pot afegir o treure segons preferències.

Ingredients per a 3 persones
5 patates grans bullides
1 pebrot vermell escalivat
1 albergínia escalivada
100g de pèsols bullits
100g de mongetes tendres bullides
1 grapat d'olives
4 ous durs
4 talls d'anxoves
1 llauna de tonyina (opcional)
2 cullerades de crema de llet o llet
5g de mantega
Salsa maionesa

Elaboració
Prepareu un paper gran de forn per fer-ho servir per enrotllar
Separeu en un plat una mica de pebrot, un ou dur, unes quantes anxoves, olives per a fer-los servir després per a decorar.
Aixafeu les patates afegint la mantega i la crema de llet per deixar -les suaus i modelables.
Esteneu-les a sobre el paper de forn  i comenceu a farcir-lo amb els ingredients (pebrot, albergínia, mongetes, pèsols,  ou dur, tonyina...)
Enrotlleu.

Cobriu de maionesa i decoreu al vostre gust amb els ingredients que heu reservat:  pebrot, olives, anxoves i l'ou dur ratllat o tallat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...