Feia un mut de
temps que tenia ganes de fer aquest plat perquè sempre m'ha semblat molt
complert pels ingredients que porta i per les seves propietats. Aquí us deixo el meu com a exemple però
cadascú hi pot afegir o treure segons preferències.
Ingredients per a 3 persones
5 patates grans
bullides
1 pebrot vermell
escalivat
1 albergínia
escalivada
100g de pèsols
bullits
100g de mongetes
tendres bullides
1 grapat d'olives
4 ous durs
4 talls d'anxoves
1 llauna de
tonyina (opcional)
2 cullerades de
crema de llet o llet
5g de mantega
Salsa maionesa
Elaboració
Prepareu un paper
gran de forn per fer-ho servir per enrotllar
Separeu en un
plat una mica de pebrot, un ou dur, unes quantes anxoves, olives per a fer-los
servir després per a decorar.
Aixafeu les patates
afegint la mantega i la crema de llet per deixar -les suaus i modelables.
Esteneu-les a
sobre el paper de forn i comenceu a farcir-lo
amb els ingredients (pebrot, albergínia, mongetes, pèsols, ou dur, tonyina...)
Enrotlleu.
Cobriu de
maionesa i decoreu al vostre gust amb els ingredients que heu reservat: pebrot, olives, anxoves i l'ou dur ratllat o
tallat.