Avui un arròs caldós d'aquells que s'hi suca pa!
Ingredients
2 tomàquets ecològics madurs grans
1 ceba grossa eco
1/2 porro eco
6 escamarlans
1 calamars petit
1 pebrot vermell eco
6 brots de bròquil escaldat eco
1 got de brou de peix
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Arròs ecològic
Arròs ecològic
Elaboració
Feu bullir el brou en un bol.
Escalfeu aigua i manteniu-la calenta.
Poseu un raig d'oli en una cassola i poseu-hi
els escamarlans i el calamar. Deixeu-los coure una mica i reserveu
Peleu i talleu a daus petits el pebrot, el
porro i la ceba i afegiu aquestes verdures a la cassola. Quan s'hagin sofregit
una mica, escaldeu els tomàquets, peleu-los i els hi afegiu també. Sofregiu.
Un cop tingueu el sofregit fet afegiu l'arròs
(la mida d'una tassa de cafè per persona), feu unes voltes amb la cullera i
afegiu el brou i l'aigua ben calent (el doble que d'arròs per persona i una
mica més perquè quedi caldós).
Cinc minuts abans de retirar-lo del foc afegiu
els escamarlans, el calamar i els brots de bròquil. Rectifiqueu de sal i pebre
Vint minuts amb la cassola amb tapa posada, jo l'he deixat més estona perquè el volia una mica més tou. Us ho deixo al vostre gust