dijous 20 2014

Llenties amb carxofes




Com explica en Blai de Can Punxatripes, les carxofes tenen unes propietats que beneficien al nostre cos. Us deixo aquest enllaç a Botanical, perquè vosaltres mateixos hi feu un cop d'ull. Jo penso aprofitar el temps d'aquesta verdura i gaudir d'ella variant de plats i de tipus de cocció.
Avui us les porto amb una exquisida llegum!

Ingredients per a 3 persones
1 got ple de llenties pardines
1 trosset de pebrot vermell  o verd
2 carxofes mitjanes
1/4 de bulb de fonoll
1/2 ceba
1 gra d'all
Sal, pebre i oli d'oliva

Elaboració
Talleu a rodanxes fines la ceba i el bulb de fonoll.
Poseu un raig d'oli d'oliva en una cassola i afegiu la ceba i el fonoll. Sofregiu una mica abans d'afegir-hi les carxofes netes, pelades i tallades. Seguiu sofregint una mica, llavors afegiu les llenties i l'aigua que les cobreixi un dit. Afegiu sal i pebre i deixeu coure a foc lent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...