dilluns 10 2014

Pa de pessic amb taronja



És senzill i agraït de fer. Èxit assegurat! 

He seguit els temps i les velocitats recomanades en el llibre del robot de cuina Thermomix però amb els meus tocs personals.

La mantega l'he mig fosa amb un cop de forn, el sucre blanc l'he canviat pel morè i la taronja l'he pelada i només hi he incorporat part de la pell.

Ingredients
250g de sucre morè
100g de mantega fosa
1 taronja eco
130g de nata líquida
250g de farina
3 ous de gallines en llibertat
1 sobre d'impulsor
1 pessic de sal

Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
Engrasseu el motlle de forn amb mantega i empolvoreu bé amb farina.
Primer poseu el sucre al bol del robot, un cop de turbo per trencar una mica el sucre morè . Afegiu la taronja partida en quatre parts i la pell que hi vulgueu  i programeu 3 minuts, 37ºC i velocitat 5.
Afegiu la mantega i la nata. Programeu 5 segons a velocitat 4
Incorporeu la farina, l'impulsor i el pessic de sal. Programeu 15 segons a velocitat 3. Acabeu de remenar suaument amb l'espàtula.
Aboqueu al motlle i enforneu durant mitja hora però sempre depenent del vostre forn. Feu com sempre la prova de l' escuradents abans de treure'l del forn.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...