És senzill i
agraït de fer. Èxit assegurat!
He seguit els
temps i les velocitats recomanades en el llibre del robot de cuina Thermomix però amb els
meus tocs personals.
La mantega l'he mig
fosa amb un cop de forn, el sucre blanc l'he canviat pel morè i la taronja l'he
pelada i només hi he incorporat part de la pell.
Ingredients
250g de sucre
morè
100g de mantega
fosa
1 taronja eco
130g de nata
líquida
250g de farina
3 ous de gallines
en llibertat
1 sobre
d'impulsor
1 pessic de sal
Elaboració
Preescalfeu el
forn a 180ºC
Engrasseu el
motlle de forn amb mantega i empolvoreu bé amb farina.
Primer poseu el
sucre al bol del robot, un cop de turbo per trencar una mica el sucre morè .
Afegiu la taronja partida en quatre parts i la pell que hi vulgueu i programeu 3 minuts, 37ºC i velocitat 5.
Afegiu la mantega
i la nata. Programeu 5 segons a velocitat 4
Incorporeu la
farina, l'impulsor i el pessic de sal. Programeu 15 segons a velocitat 3.
Acabeu de remenar suaument amb l'espàtula.
Aboqueu al motlle
i enforneu durant mitja hora però sempre depenent del vostre forn. Feu com
sempre la prova de l' escuradents abans de treure'l del forn.