Una de les
avantatges que té la coca de recapte és que sempre la pots fer diferent perquè
a part de que surten boníssimes, serveixen per aprofitar aquelles petites
racions o productes que ens han quedat a la nevera.
Ingredients per a la coca d'avui
1 làmina de pasta
de full
1 o 2 carxofes
8 tomaquets
1 tasseta
d'espinacs bullits i escorreguts
1 grapat d'olives
arbequines
1 pastanaga gran
ratllada
1/4 de porro
tallat ben fi
Oli d'oliva verge
Sal i pebre negre
100g formatge ratllat
Elaboració
Esteneu la làmina
de pasta de full sense treure-hi el paper de forn. Punxeu amb una forquilla per
tal que quan es cogui no s'infli.
Prepareu les
verdures tallant-les ben fines i col·loqueu-les a sobre la làmina al vostre
gust els deixant el formatge ratllat per sobre.
Amaniu bé amb un
bon raig d'oli d'oliva, sal i pebre al gust
Enforneu a 200ºC 30
minuts (en el meu cas he anat mirant el color dels costats perquè la volia una
mica torradeta).