Quan fas una melmelada tan bona, és el que passa!
El cap comença a treballar pensant en quines dolces elaboracions la podrà
emprà.
Feia dies que duia la idea de fer canelons de mató
i he pensat que podria ser una bona opció. No m'he equivocat ha estat un encert fer-los.
Ingredients per a dues persones
4 plaques de canelons precuits
200g de mató
4 cullerades de melmelada
de carbassa
Elaboració
Poseu aigua calenta en un bol ample i submergiu
les plaques de canelons per hidratar-les. Amb aigua calenta amb mitja hora
en tindreu prou.
Aixafeu amb una forquilla el mató. Reserveu.
Esteneu un drap de cotó sobre el marbre i poseu-hi les plaques a sobre perquè perdin aigua. Pinteu l'interior amb
melmelada, farciu-les amb el mató i enrotlleu-les.
Col·loqueu els canelons en plats individuals i amb una culleradeta de melmelada per a sobre o
pinteu-los amb una bona capa. Ho deixo al vostre gust.