Una proposta molt versàtil ara us presento la salada, al vespre la dolça. Espero que us agradi
Ingredients
400g de farina
200g d'aigua
25g d'oli d'oliva verge
1 pessic de sal
1 sobre de llevat deshidratat
Elaboració
1. Preescalfeu el forn a 220ºC
2. Poseu l'aigua i l'oli al got del robot de
cuina Thermomix. Programeu 30 segons a 37ºC i velocitat 1.
3. Afegiu la farina, el polsim de sal i a
sobre de tot el contingut del sobre de llevat deshidratat. Feu per aquest
ordre.
4. Retireu la massa del got i col·loqueu-la en
un bol i tapeu-lo amb un film o un drap. Deixeu reposar durant mitja hora sense
moure'l de lloc i fins que us llevi el
doble del seu volum
5. Partiu la massa en dos. Esteneu-les dues
parts en una safata de forn.
6. Pinteu amb ou batut i enforneu durant uns
vint minuts. Veureu que les bores es torren i si mireu la sola veureu que ha
enrossit.
7. Talleu-la a dauets i serviu acompanyat amb
guacamole, humus...
Per fer-ho a mà
Per fer-ho a mà
Barregeu la
farina i el llevat deshidratat. Passeu pel sedàs i feu un volcà aneu barrejant
a mà la resta d'ingredients fins aconseguir
la consistència de la massa que us agradi. Pel demès seguiu els mateixos passos
explicats abans.
Recomanació: si no us agrada amb gust fort d'oli d'oliva, feu servir un més suau.