La inspiració d'avui m'arriba directament del
programa que Karlos Arguiñano. Ha preparat un pa de carbassó que
m'ha semblat senzill i nutritiu, tan per un dinar, com per emportar-te per
esmorzar acompanyat d'una mica de formatge.
He dit inspiració perquè, he variat notablement
la seva proposta. No tenia carbassons ni cansalada viada, al
seu lloc hi he posat altres verdures i pernil salat. També que la verdura l'he cuit al
vapor.
Ingredients
1 pebrot petit vermell
1 porro petit
10 brots de bròquil
1 pastanaga
3 ous
250g de farina
1 polsim de sal
125ml d'oli d'oliva verge
50ml d'aigua
1 sobre d'impulsor
1 polsim de pebre negre o vermell
2 talls de pernil salat (opcional)
2 talls de pernil salat (opcional)
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
Unteu amb mantega un motlle rectangular tipus Pumcake
Coeu al "dente" les verdures trossejades al vostre gust (jo ho he fet al vapor). Un cop cuites, reserveu.
En un bol deixateu els tres ous, afegiu
l'aigua, l'oli i el pebre. Remeneu i afegiu la farina i el llevat garbellats.
Remeneu i poseu la massa en el motlle del forn.
Introduïu al forn durant 30-35 minuts segons
el vostre forn.
Deixeu refredar i desemmotlleu
Voilà!