Ingredients
180g de farina d'espelta
60g de sucre morè
20g de farina de garrofa
120g de mantega pomada
1/2 ou
60g de sucre morè
20g de farina de garrofa
120g de mantega pomada
1/2 ou
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
Feu un volcà amb les farines i al mig el
sucre i la mantega. Tot ben barrejat i un cop ben barrejat afegiu l'ou, a cada
volta de volcà que deu amb la mà, aneu incorporant la farina dels voltants a
poc a poc.
Treballeu amb les mans i com ja és normal amb
aquest tipus de pastes no amasseu gaire. Feu una bola i tapeu-la amb film. Deixeu-la reposar a la nevera una mitja hora.
Passat aquest temps aneu agafant boles i esteneu-les amb el corró entre dos
papers de forn . Gruix uns 3-4mm.
Enforneu durant 10-12 minuts.
Han quedat genials!
Aquesta elaboració ha estat feta amb productes ecològics i ous de gallines criades en llibertat