dijous 14 2013

Hamburgueses d'espinacs i vedella




Avui plat de cuina delicada

Ingredients per a dues persones
1 manat gros d'espinacs frescos
1 tall picat de vedella
Molla d'una llesca de pa 
1 grapat de panses de corint
1 ou fresc
Sal
Oli d'oliva verge

Elaboració
Renteu i escaldeu en un pot gros els espinacs. Coleu i reserveu
Unteu una safata petita de forn amb oli d'oliva.
Esmicoleu la molla de pa en un plat, afegiu la vedella picada, la sal, les panses de corint i l'ou. Barregeu bé i feu amb la mà les hamburgueses.  Col·loqueu-les a la safata i enforneu a 180ºC. El temps el deixo al vostre gust perquè hi ha qui li agrada la carn més feta i altres menys.
Al servir tireu un raig d'oli d'oliva cru per sobre.

El plat d'avui està cuinat amb aliments ecològics i ous de gallines criades en llibertat. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...