Avui plat de cuina delicada
Ingredients
per a dues persones
1 manat gros d'espinacs frescos
1 tall picat de vedella
Molla d'una llesca de pa
1 grapat de panses de corint
1 ou fresc
Sal
Oli d'oliva verge
Elaboració
Renteu i escaldeu en un pot gros els espinacs.
Coleu i reserveu
Unteu una safata petita de forn amb oli
d'oliva.
Esmicoleu la molla de pa en un plat, afegiu la
vedella picada, la sal, les panses de corint i l'ou. Barregeu bé i feu amb la
mà les hamburgueses. Col·loqueu-les a la
safata i enforneu a 180ºC. El temps el deixo al vostre gust perquè hi ha qui li
agrada la carn més feta i altres menys.
Al servir tireu un raig d'oli d'oliva cru per
sobre.
El plat d'avui està cuinat amb aliments ecològics i ous de gallines criades en llibertat.