Ingredients
per a una persona
200g de blades al vapor tallades i
escorregudes
2 ous i una clara
25g de pernil salat
Sal i pebre a gust
Per
coure al vapor:
Necessitareu un tros de paper de forn
Elaboració
1. Mulleu amb aigua i escorreu amb la mà el
paper de forn. Desplegueu i col·loqueu-lo sobre la base de la Varoma. Reserveu
2. Poseu tres gots d'aigua dins del bol del
robot de cuina Thermomix
3. Deixateu els ous i barregeu les bledes, el
pernil i salpebreu al vostre gust.
4. Col·loqueu aquesta barreja al damunt del
paper de forn que teniu a la Varoma. Programeu durant 15-20 minuts (segons la
vulgueu més o menys feta) a temperatura Varoma, velocitat 1.
Quan la tingueu cuita podeu retirar-la
donant-li la volta a sobre d'un plat de postra (que és la mida que fa la base
de la Varoma)
Si no feu regim podeu acompanyar-la d'una salsa feta amb crema de llet o una samfaina, per exemple, i pels que sí que en feu d'una salsa de pebrot vermell escalivat.
Si no feu regim podeu acompanyar-la d'una salsa feta amb crema de llet o una samfaina, per exemple, i pels que sí que en feu d'una salsa de pebrot vermell escalivat.
Si preferiu o no teniu thermomix podeu fer-ho al forn.
Espero que us agradi la proposta!
Aquest plat ha estat elaborat amb productes ecos o de proximitat.