Fer regim no és gens avorrit si penses i
gaudeixes preparant els plats. Avui us presento un altre plat de cuina delicada. (us deixo l'enllaç per veure més plats delicats)
Ingredients
per l'arròs i les i bledes per a 6 persones
800g d'aigua
1 culleradeta de sal
1 gra d'all
350g d'arròs
1 manat de bledes
1. Poseu l'aigua, la sal, el gra d'all i el
cistell buit al got del robot. Programeu 7 minuts a temperatura Varoma,
velocitat 1 per tal de que s'escalfi l'aigua.
2. Obriu la tapa i tireu l'arròs a dins la
cistella.
3. Col·loqueu
l'accessori Varoma amb les bledes
netes i tallades a dins. Programeu 14 minuts, temperatura Varoma i velocitat 4.
Un parell de cops, retireu l'accessori Varoma i remeneu amb l'espàtula de la Thermomix
l'arròs. No us oblideu tornar a col·locar l'accessori Varoma cada cop.
4. Quan hagi passat aquest temps comproveu que
les verdures i l'arròs estan al vostre gust. Queden al "dente" però
si us agrada més cuit deixeu uns parell o tres de minuts més.
Recordeu que per treure la cistella de l'arròs
heu de fer-ho amb l'espàtula del robot que porta un tall al darrera per
enganxar-la.
Més
ingredients
Gírgoles
Julivert
Ametlles crues
2 pits de pollastre tallat a filets
Elaboració
Renteu, saleu i coeu a la graella les gírgoles
i les filets de pollastre.
Muntatge
del plat
Alterneu una capa d'arròs i una de bledes.
Acabeu amb les bledes. Al voltant poseu-hi les gírgoles, el pollastre i una mica
d'ametlles picades a sobre.
Com sempre, podeu fer-ho a la manera convencional.
Aquesta recepta ha estat elaborada amb productes eco bledes, arròs... Pollastre ecològic i julivert del meu test del balcó.